Missie en visie

ronde sterilisatorkamer

Missie

PMT is sinds de oprichting in 1972 een stabiel familiebedrijf dat zich richt op het vervaardigen, leveren en onderhouden van professionele sterilisatie- en reinigings-en desinfectieapparatuur met toebehoren voor ziekenhuizen, laboratoria, farmacie en industrie.

De missie van PMT is het ontzorgen van de klant waarbij wij proberen de best passende oplossing te bieden. Wij houden rekening met de mogelijkheden, behoeften en wensen van onze klanten. Maatwerk en hoge kwaliteit staan hierbij centraal.

Visie

De visie van PMT is om de klant gericht te adviseren en te ondersteunen op een zo flexibel mogelijke manier waarbij gebruiksgemak voorop staat.

PMT blijft inspelen op nieuwe ontwikkelingen en vraagstukken die in de markt ontstaan. Dit doen wij samen, ieder vanuit zijn eigen betrokkenheid, verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Hierbij staat de klant centraal en reageren wij vanuit onze professionele expertise.

PMT wil op de markt de beste servicepartner zijn met innovatieve producten van hoge kwaliteit. PMT streeft ernaar zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Een voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van een uniek Water- en Energie TerugwinningsSysteem. 

Ook probeert PMT de milieudruk te verminderen door hergebruik van verpakkingen, scheiding van de diverse afvalstromen en beperking van de CO2-uitstoot door gebruik te maken van een modern wagenpark met schone motoren. Het doel is een zo gunstig mogelijke footprint, voor onszelf en voor de klant.

Techneut van PMT aan het werk

Mensen

Wij zijn ons ervan bewust dat veel van wat wij doen, gebeurt door en voor mensen. We zijn er ook van overtuigd dat ons bedrijf brede sociale verantwoordelijkheid draagt. Dit doen we in de eerste plaats voor onze medewerkers, maar ook voor onze klanten en voor de omgeving, voor onze families en vrienden en voor de maatschappij in haar geheel. Wij voeren een gezellig en informeel bedrijf met aandacht en tijd voor leuke dingen en nemen regelmatig tijd voor elkaar.

Bedrijf

Daarnaast werken we hard om duurzame methodes te ontwikkelen en investeren we als bedrijf om van duurzame middelen gebruik te kunnen maken. We hebben geïnvesteerd zodat we voor het merendeel van de energie die we gebruiken in de productie en ook in de kantoren, deze zelf opwekken middels een groot aantal zonnepanelen. Dit doen we al weer vele jaren waardoor we kosten binnen de perken houden en tevens goed bezig zijn voor het milieu.

Verder hebben we energie verbruik terug weten te dringen door de juiste keuzes te maken in het bedrijf. We hebben inmiddels alle verlichting omgezet naar ledverlichting en we hebben de testopstelling voor proefdraaien van apparaten omgezet van gasgestookt naar elektrisch, zodat we ook dit zelf op kunnen wekken.

Verwarmen van de gebouwen doen we ook steeds meer elekrisch en steeds minder op gas.

Het dak bij PMT ligt vol zonnepanelen
Besparingssysteem van PMT

Producten

Verder maken we duurzame producten, geproduceerd met behulp van zonne-energie, maar ook producten die onze klanten helpen duurzaamheid na te streven. Zo maken wij onder andere warmtebesparingssystemen voor de CSA waarbij de energie die vrijkomt gebruikt wordt om water op te warmen voor het desinfecteren en steriliseren.

Ook de afkoelruimte zorgt voor besparing van energie door minder koelcapaciteit die nodig is om een aangenaam werkklimaat te hebben op de CSA.
Wij denken aan uw verbruik en proberen zo een bijdrage te creëren voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, opmerking of kunnen wij iets anders voor u betekenen, vul dan gerust hieronder het contactformulier in.


  Contactinformatie
  Ohmweg 11, Alblasserdam, The Netherlands
  Postbus 69, 2950 AB Alblasserdam
  Volg ons
  Verkoop gerelateerde en andere algemene vragen
  Verkoop gerelateerde en andere algemene vragen:
  info@pmtpartners.nl 
  Bestellen van onderdelen en/of producten:
  sales@pmtpartners.nl 
  Financieel gerelateerde vragen:
  administratie@pmtpartners.nl 
  Servicegerelateerde vragen en storingen:
  service@pmtpartners.nl
  © Copyright PMT Partners Medische Techniek
  Design by BrandrsPrivacy policy
  apartmentenvelope