PMT Partners Medische Techniek

Familiebedrijf

PMT Partners Medische Techniek is een familiebedrijf en Nederlandse fabrikant die zich al ruim 45 jaar richt op het vervaardigen, leveren en onderhouden van professionele sterilisatie- en desinfectieapparatuur en toebehoren.

PMT Partners Medische Techniek is in staat om in te spelen op de eisen van de klanten. Wij zijn in staat om oplossingen op maat aan te bieden en om onze klanten gericht te adviseren en te ondersteunen. De structuur van de organisatie biedt ons de mogelijkheid om flexibel in te spelen op de wensen van de klanten. Onze apparatuur voldoet aan de eisen van deze tijd en nieuwe ontwikkelingen worden toegepast. Gebruikersgemak is een belangrijk kenmerk van onze machines. Door gebruik te maken van beproefde componenten wordt een lange levensduur van de apparatuur verzekerd en is onderhoud eenvoudig uit te voeren.

PMT Partners Medische Techniek levert goede service, bestaande uit een snelle respons en uitvoering. Op het gebied van service kunnen wij u een totaalpakket bieden. Ons doel is dan ook om u als klant te ‘ontzorgen’. Wij zijn graag uw ‘partner in infection control’.

Diensten en werkgebieden

PMT biedt:

  • Een merkonafhankelijke storings- en onderhoudsdienst
  • Validatie van reinigings- en desinfectieapparatuur
  • Validatie van sterilisatoren
  • Periodieke keuring van drukvaten
  • Diverse cursussen, geaccrediteerd door de SVN

Onze klanten in binnen- en buitenland bevinden zich onder andere in:

  • Ziekenhuizen
  • Privéklinieken
  • Zorginstellingen
  • Farmacie
  • Laboratoria

MVO-beleid

PMT streeft ernaar Maatschappelijk Verantwoordelijk te Ondernemen met aandacht voor People, Planet en Profit.
People; Wij streven naar een veilige en gezonde werkplek voor elke werknemer. PMT is een gecertificeerd leerbedrijf met als doel mensen in opleiding kennis te laten maken en te enthousiasmeren voor de medische techniek. Wij ondersteunen diverse goede doelen zoals ziekenhuizen in ontwikkelingslanden, Kika, de Roparun en diverse (plaatselijke) verenigingen.
Planet: Wij doen aan gescheiden afvalinzameling, wij stimuleren onze werknemers in het gebruik van een zuinige auto en streven naar een modern wagenpark. Verder fabriceren wij duurzame producten met een laag energieverbruik. Ook bieden wij bij de fabricage van onze apparatuur oplossingen, gericht op energiebesparing. Een voorbeeld hiervan is het WTS-systeem (Water- en EnergieTerugwinningssysteem). Hier kan diverse apparatuur op worden aangesloten. Dit zorgt voor aanzienlijke besparing op de exploitatie en het energieverbruik.  Ons eigen bedrijfspand is voorzien van zonnepanelen waardoor wij voor een groot deel in onze eigen energiebehoefte kunnen voorzien. Ook is ons bedrijfspand voorzien van energiezuinige verlichting en wij maken gebruik van energiebesparende klimaatbeheerssystemen.
Profit; Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, zo voeren wij regelmatig een klanttevredenheidsonderzoek uit onder onze klanten, wij innoveren met betrekking tot nieuwe technologieën. Een voorbeeld hiervan is onze reinigings- en desinfectiemachine voor Endowrist®-instrumenten. Verder gaan wij samenwerkingen/uitbestedingen aan met bij voorkeur Nederlandse bedrijven met een vergelijkbaar MVO-principe.

Maak een afspraak

Hebt u een vraag, opmerking of kunnen wij iets anders voor u betekenen, vul dan gerust hieronder het contactformulier in