Over PMT

Zonnige foto van de hoek van het pand van PMT
PMT Partners Medische Techniek is een familiebedrijf en Nederlandse fabrikant van sterilisatieapparatuur en toebehoren. Opgericht in 1972 in Schiedam, waarna het in 1995 verhuisde van Schiedam naar Alblasserdam. Hier werd een pand met productieruimte betrokken. 

De focus ligt op het vervaardigen, leveren en onderhouden van professionele stoomsterilisatieapparatuur (DUTCH STERILISER®) en toebehoren.
Deze stoomsterilisatoren vinden hun weg naar klanten in de markten:
Ziekenhuizen
Laboratoria
Farmaceutische industrie
Daarnaast worden een aantal specifieke producten, zoals de Lupoo® en stoomreinigers voor de voorreiniging, gebouwd en geleverd.
Bedrijfsauto's PMT
ontwerptekening
PMT Partners Medische Techniek kan apparatuur leveren conform de wensen van de klant. Wij zijn in staat om oplossingen op maat aan te bieden en om onze klanten gericht te adviseren en te ondersteunen. De structuur van de organisatie biedt ons de mogelijkheid om flexibel in te spelen op de gewenste configuratie. Onze apparatuur voldoet aan de geldende voorschriften en eisen terwijl de nieuwste ontwikkelingen worden toegepast.

Gebruikersgemak

Gebruikersgemak is een belangrijk kenmerk van onze machines. Door gebruik te maken van beproefde componenten wordt een lange levensduur van de apparatuur verzekerd en is onderhoud eenvoudig uit te voeren.

Service

PMT Partners Medische Techniek levert goede service, bestaande uit een snelle respons en uitvoering. Op het gebied van service kunnen wij u een totaalpakket bieden. Ons doel is dan ook om u als klant te ‘ontzorgen’.

Hebt u een vraag of opmerking of kunnen wij iets anders voor u betekenen, vul dan gerust hieronder het contactformulier in.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, opmerking of kunnen wij iets anders voor u betekenen, vul dan gerust hieronder het contactformulier in.


  Contactinformatie
  Ohmweg 11, Alblasserdam, The Netherlands
  Postbus 69, 2950 AB Alblasserdam
  Volg ons
  Verkoop gerelateerde en andere algemene vragen
  Verkoop gerelateerde en andere algemene vragen:
  info@pmtpartners.nl 
  Bestellen van onderdelen en/of producten:
  sales@pmtpartners.nl 
  Financieel gerelateerde vragen:
  administratie@pmtpartners.nl 
  Servicegerelateerde vragen en storingen:
  service@pmtpartners.nl
  © Copyright PMT Partners Medische Techniek
  Design by BrandrsPrivacy policy
  apartmentenvelope