PMT Partners Medische Techniek

Maak een afspraak

De missie

PMT is sinds de oprichting in 1972 een stabiel familiebedrijf  dat zich richt op het vervaardigen, leveren en onderhouden van professionele sterilisatie- en desinfectieapparatuur en toebehoren voor ziekenhuizen, farmacie en industrie.

De missie van PMT is het ontzorgen van de klant waarbij wij oog hebben voor de mogelijkheden, behoeften en wensen van onze klanten. Maatwerk en hoge kwaliteit staan hierbij centraal.

De visie

De visie van PMT is om de klant gericht te adviseren en te ondersteunen op een zo flexibel mogelijke manier waarbij gebruikersgemak voorop staat.

PMT blijft bij het vervaardigen van de apparatuur inspelen op nieuwe ontwikkelingen en vraagstukken die in de markt ontstaan.

Dit doen wij samen, ieder vanuit zijn eigen betrokkenheid, verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Hierbij staat de klant centraal en vullen wij aan vanuit onze professionele expertise.

PMT wil op de markt de beste servicepartner zijn met  innovatieve producten van hoge kwaliteit. PMT streeft ernaar zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Een voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van een uniek Water- en EnergieTerugwinningsSysteem. Ook probeert PMT de milieudruk te verminderen door hergebruik van verpakkingen, scheiding van de diverse afvalstromen en beperking van de CO2-uitstoot door gebruik te maken van een modern wagenpark met schone motoren. Het doel is een zo gunstig mogelijke footprint, voor onszelf en voor de klant.

Maak een afspraak

Hebt u een vraag, opmerking of kunnen wij iets anders voor u betekenen, vul dan gerust hieronder het contactformulier in