PMT Partners Medische Techniek is op zoek naar een:

tekenaar

Als Tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van het technisch ontwerp van onze producten. Je gaat aan de slag met het ontwerp en het uitvoeren van tekenwerkzaamheden met behulp van de programma’s Autocad en Inventor.  Daarbij bedenk je oplossingen voor klantspecifieke vraagstukken.  Je maakt onderdeel uit van ons productieteam van ongeveer 10 mensen waarbinnen je zelfstandig functioneert onder leiding van de Productiemanager.

TEKENAAR

Een opsomming van jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Eerst een bak koffie;
 • Maken van opstellingstekeningen in Autocad voor projecten;
 • Maken van plaatwerk tekeningen en frame tekeningen in Inventor;
 • Uitwerken van het (concept) leidingwerk in Inventor;
 • Opstellen van leidingschema’s;
 • Aanleveren van onderdelenlijsten;
 • Samenstellingen maken met behulp van reeds gemaakte/bestaande oplossingen;
 • Revisiebeheer in samenwerking met het productieteam.

OVER PMT

PMT Partners Medische Techniek is een familiebedrijf, gevestigd in Alblasserdam. Bij PMT zijn wij al bijna 50 jaar gericht op het produceren, leveren en onderhouden van hoogwaardige professionele sterilisatie-, reinigings- en desinfectieapparatuur en toebehoren. Als enige Nederlandse fabrikant leveren wij deze producten met name aan ziekenhuizen, farmaceutische industrie en onderzoeksinstellingen.

Binnen PMT heerst er een familiale sfeer waarin ongeveer 35 medewerkers samenwerken aan de missie van het bedrijf. PMT heeft een serviceteam en een eigen productiefaciliteit. Verder werken wij met een klein team op kantoor. Door aanhoudende groei is PMT op zoek naar mensen die mee willen groeien in het bedrijf en deel willen uitmaken van deze dynamische organisatie.

WAT WIJ VRAGEN

 • Afgeronde relevante MBO opleiding op niveau 3 of 4 (zoals werktuigbouwkunde/middenkader engineering);
 • 2 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring in de machinebouw/installatietechniek is een pré;
 • Ervaring met Autocad en Inventor;
 • Je bent accuraat , zelfstandig en je kunt goed plannen en organiseren.

WAT WIJ BIEDEN

Wij bieden een dynamische werkomgeving waar wij in teamverband werken. Daarnaast krijg je de kans om te werken met producten van een hoogstaand (technisch) niveau binnen een organisatie waar kwaliteit voorop staat.

We betalen een goed salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Wij steken regelmatig de BBQ aan en drinken graag samen een borrel.

Naast de informele sfeer bieden wij een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waaronder 200 vakantie-uren (fulltime) op jaarbasis en een ADV-regeling. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO. Daarnaast stimuleren en faciliteren wij graag jouw persoonlijke ontwikkeling door je de mogelijkheid tot opleiding en (bij-)scholing te bieden.

Wij begrijpen dat je vragen hebt en nodigen jou dan ook uit voor een bakje koffie om samen te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Neem voor meer informatie over de inhoud van de functie contact op met Judith Simonse (Personeelszaken) of Mark Hoogesteger (Productiemanager). Judith en Mark zijn bereikbaar via 078-6916100.

Wanneer je interesse hebt in deze functie en wilt solliciteren, stuur dan je cv en motivatie naar: pz@pmtpartners.nl

Overzicht vacatures