PMT Partners Medische Techniek is op zoek naar een:

servicemonteur / field service engineer

Als Servicemonteur/Field Service Engineer ben jij de expert van de organisatie. Jij bent dagelijks bezig met het uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen bij onze klanten. Samen met jouw collega’s zorg jij er voor  dat wij een kwalitatieve hoogwaardige service bieden aan onze klanten waardoor zij zorgeloos kunnen steriliseren of desinfecteren.

FIELD SERVICE ENGINEER

Als Servicemonteur/Field Service Engineer maak jij onderdeel uit van een team van ongeveer 10 mensen. Je komt zelfstandig te werken binnen een team waarin expertise wordt gedeeld. In de praktijk zullen je werkzaamheden bestaan uit het oplossen van storingen en het plegen van onderhoud aan de apparatuur die wij in beheer hebben in Nederland.

De werkzaamheden zullen afwisselend zijn waardoor geen dag hetzelfde verloopt. Hierdoor zul je op verschillende locaties, bij verschillende soorten bedrijven aan verschillende soorten machines werken.

Het is belangrijk dat je als servicemonteur oplossingsgericht te werk kunt gaan en daarnaast voldoening haalt uit het oplossen van problemen binnen belangrijke afdelingen. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om de centrale sterilisatieafdeling binnen het ziekenhuis of een soortgelijke afdeling bij andere instellingen.

OVER PMT

PMT Partners Medische Techniek is een familiebedrijf, gevestigd in Alblasserdam. Bij PMT zijn wij al bijna 50 jaar gericht op het produceren, leveren en onderhouden van hoogwaardige professionele sterilisatie-, reinigings- en desinfectieapparatuur en toebehoren. Als enige Nederlandse fabrikant leveren wij deze producten met name aan ziekenhuizen, farmaceutische industrie en onderzoeksinstellingen.

Binnen PMT heerst er een familiale sfeer waarin ongeveer 35 medewerkers samenwerken aan de missie van het bedrijf. PMT heeft een serviceteam en een eigen productiefaciliteit. Verder werken wij met een klein team op kantoor. Door aanhoudende groei is PMT op zoek naar mensen die mee willen groeien in het bedrijf en deel willen uitmaken van deze unieke organisatie.

WAT WIJ VRAGEN

Heb jij ervaring op het gebied van elektrotechniek/werktuigbouw (MBO) en wil je werken in de service dan zoeken wij jou. Wij zoeken iemand die passie heeft voor techniek .

WAT WIJ BIEDEN

Wij bieden een dynamische werkomgeving waar wij in teamverband werken. Daarnaast krijg je de kans om te werken met producten van een hoogstaand (technisch) niveau binnen een organisatie waar kwaliteit voorop staat.

We betalen een goed salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Wij steken regelmatig de BBQ aan en drinken graag samen een borrel.

Naast de informele sfeer bieden wij een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een serviceauto en telefoon van de zaak, 200 vakantie-uren (fulltime) op jaarbasis en een ADV-regeling. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO. Daarnaast stimuleren en faciliteren wij graag jouw persoonlijke ontwikkeling door je de mogelijkheid tot opleiding en (bij-)scholing te bieden.

Wij begrijpen dat je vragen hebt en nodigen jou dan ook uit voor een bakje koffie om samen te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Neem voor meer informatie over de inhoud van de functie contact op met Judith Simonse (Personeelszaken) of Mark Hoogesteger (Productiemanager). Judith en Mark zijn bereikbaar via 078-6916100.

Wanneer je interesse hebt in deze functie en wilt solliciteren, stuur dan je cv en motivatie naar: pz@pmtpartners.nl

Overzicht vacatures