PMT Partners Medische Techniek is op zoek naar een:

planner / werkvoorbereider

Als Planner/Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de complete werkvoorbereiding voor onze productieafdeling. Jouw werk is afwisselend, soms hectisch maar vooral ook erg leuk! Om de werkzaamheden voor jouw collega’s uit het productieteam zo makkelijk mogelijk te maken moet er vooraf het een en ander voorbereid worden. Hier ben jij verantwoordelijk voor. Je maakt planningen, houd contact met de projectmanager en zorgt ervoor dat de benodigde materialen op het juiste moment beschikbaar zijn. Op kantoor werk je samen met de engineers en de productie- en projectmanager. Samen zorgen jullie dat het productieproces in goede banen wordt geleid. Verder ben je het dagelijkse aanspreekpunt voor collega’s van het productieteam. Je maakt onderdeel uit van ons productieteam van ongeveer 10 mensen waarbinnen je zelfstandig functioneert onder leiding van de productiemanager.

PLANNER / WERKVOORBEREIDER

Een opsomming van jouw mogelijke dagelijkse werkzaamheden:

 • Eerst een bak koffie;
 • Voorbereiden, coördineren en realiseren van productieorders door te plannen;
 • Coördineren, afhandelen en documenteren van kwaliteitsdocumenten;
 • Inventariseren en bestellen van onderdelen en materialen;
 • Transport(en) van machines/producten verzorgen;
 • Bewaken en monitoren van het productieproces en waar nodig bijsturen;
 • Contacten onderhouden en afstemmen met interne en externe partijen.

OVER PMT

PMT Partners Medische Techniek is een familiebedrijf, gevestigd in Alblasserdam. Bij PMT zijn wij al bijna 50 jaar gericht op het produceren, leveren en onderhouden van hoogwaardige professionele sterilisatie-, reinigings- en desinfectieapparatuur en toebehoren. Als enige Nederlandse fabrikant leveren wij deze producten met name aan ziekenhuizen, farmaceutische industrie en onderzoeksinstellingen.

Binnen PMT heerst er een familiale sfeer waarin ongeveer 35 medewerkers samenwerken aan de missie van het bedrijf. PMT heeft een serviceteam en een eigen productiefaciliteit. Verder werken wij met een klein team op kantoor. Door aanhoudende groei is PMT op zoek naar mensen die mee willen groeien in het bedrijf en deel willen uitmaken van deze dynamische organisatie.

WAT WIJ VRAGEN

 • Afgeronde relevante MBO opleiding op niveau 3 of 4 (zoals werktuigbouwkunde of besturingstechniek);
 • 2 Jaar relevante werkervaring als planner of werkvoorbereider;
 • Ervaring in de machinebouw/installatietechniek is een pré;
 • Affiniteit met techniek en/of apparatenbouw;
 • Je bent communicatief sterk en oplossingsgericht.

WAT WIJ BIEDEN

Wij bieden een dynamische werkomgeving waar wij in teamverband werken. Daarnaast krijg je de kans om te werken met producten van een hoogstaand (technisch) niveau binnen een organisatie waar kwaliteit voorop staat.

We betalen een goed salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Wij steken regelmatig de BBQ aan en drinken graag samen een borrel.

Naast de informele sfeer bieden wij een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waaronder 200 vakantie-uren (fulltime) op jaarbasis en een ADV-regeling. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO. Daarnaast stimuleren en faciliteren wij graag jouw persoonlijke ontwikkeling door je de mogelijkheid tot opleiding en (bij-)scholing te bieden.

Wij begrijpen dat je vragen hebt en nodigen jou dan ook uit voor een bakje koffie om samen te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Neem voor meer informatie over de inhoud van de functie contact op met Judith Simonse (Personeelszaken) of Mark Hoogesteger (Productiemanager). Judith en Mark zijn bereikbaar via 078-6916100.

Wanneer je interesse hebt in deze functie en wilt solliciteren, stuur dan je cv en motivatie naar: pz@pmtpartners.nl

Overzicht vacatures