PMT Partners Medische Techniek is op zoek naar een:

constructiewerker / lasser

Als Constructiewerker/lasser ga je aan de slag met het bouwen van hoogwaardige medische apparaten. De werkzaamheden variëren van het zagen, het boren, het machinaal bewerken tot aan het assembleren van deze onderdelen tot een kloppende constructie. Vervolgens moeten alle onderdelen gelast worden, deze werkzaamheden vinden plaats in onze werkplaats. Bij de installatie van de machines kun je ook ingezet worden voor het plaatsen van onze medische apparatuur bij onze klanten in Nederland. Je maakt onderdeel uit van ons productieteam van ongeveer 10 mensen waarbinnen je je werkzaamheden uitvoert  onder leiding van de productiemanager.

CONSTRUCTIEWERKER LASSER

Een opsomming van jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Eerst een bak koffie;
 • Uitvoeren van bewerkingstechnieken zoals aftekenen, zagen, tappen, boren, vijlen en slijpen;
 • Nabewerken van metaal delen op mechanische wijze (slijpen of borstelen) of chemische wijze (beitsen, passiveren, ontvetten);
 • Maken van verbindingen door middel van TIG las-toepassing, op basis van tekeningen en/of werkinstructie;
 • Zelfstandig leidingwerk samenbouwen en/of ombouwen, op basis van tekeningen en/of werkinstructie.

OVER PMT

PMT Partners Medische Techniek is een familiebedrijf, gevestigd in Alblasserdam. Bij PMT zijn wij al bijna 50 jaar gericht op het produceren, leveren en onderhouden van hoogwaardige professionele sterilisatie-, reinigings- en desinfectieapparatuur en toebehoren. Als enige Nederlandse fabrikant leveren wij deze producten met name aan ziekenhuizen, farmaceutische industrie en onderzoeksinstellingen.

Binnen PMT heerst er een familiale sfeer waarin ongeveer 35 medewerkers samenwerken aan de missie van het bedrijf. PMT heeft een serviceteam en een eigen productiefaciliteit. Verder werken wij met een klein team op kantoor. Door aanhoudende groei is PMT op zoek naar mensen die mee willen groeien in het bedrijf en deel willen uitmaken van deze dynamische organisatie.

WAT WIJ VRAGEN

 • Afgeronde relevante MBO opleiding op niveau 2 of 3 (zoals Constructiewerker);
 • Bij voorkeur 2 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met TIG-lassen van dun plaatmateriaal;
 • Je kunt tekening lezen;
 • Je kunt zagen, draaien, boren, slijpen en leidingwerk buigen/fitten;
 • Je bent een echte teamplayer, flexibel ingesteld en je werkt netjes.

WAT WIJ BIEDEN

Wij bieden een dynamische werkomgeving waar wij in teamverband werken. Daarnaast krijg je de kans om te werken met producten van een hoogstaand (technisch) niveau binnen een organisatie waar kwaliteit voorop staat.

We betalen een goed salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Wij steken regelmatig de BBQ aan en drinken graag samen een borrel.

Naast de informele sfeer bieden wij een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waaronder 200 vakantie-uren (fulltime) op jaarbasis en een ADV-regeling. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO. Daarnaast stimuleren en faciliteren wij graag jouw persoonlijke ontwikkeling door je de mogelijkheid tot opleiding en (bij-)scholing te bieden.

Wij begrijpen dat je vragen hebt en nodigen jou dan ook uit voor een bakje koffie om samen te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Neem voor meer informatie over de inhoud van de functie contact op met Judith Simonse (Personeelszaken) of Mark Hoogesteger (Productiemanager). Judith en Mark zijn bereikbaar via 078-6916100.

Wanneer je interesse hebt in deze functie en wilt solliciteren, stuur dan je cv en motivatie naar: pz@pmtpartners.nl

Overzicht vacatures