Wij zijn een Nederlandse fabrikant van sterilisatie- en desinfectieapparatuur met meer dan 45 jaar ervaring.

Wil jij ook deel uitmaken van dit gezellige team?

Wij kunnen nog wel wat hulp gebruiken!

servicemonteur/field service engineer

Als servicemonteur/field service engineer ben jij de expert van de organisatie. Jij bent dagelijks bezig met het uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen bij onze klanten. Samen met jouw collega’s zorg jij er voor dat wij een kwalitatieve hoogwaardige service bieden aan onze klanten waardoor zij zorgeloos kunnen produceren.

Bekijk vacature

constructiewerker / lasser

Als Constructiewerker/lasser ga je aan de slag met het bouwen van hoogwaardige medische apparaten. De werkzaamheden variëren van het zagen, het boren, het machinaal bewerken tot aan het assembleren van deze onderdelen tot een kloppende constructie.

Bekijk vacature

tekenaar

Als Tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van het technisch ontwerp van onze producten. Je gaat aan de slag met het ontwerp en het uitvoeren van tekenwerkzaamheden met behulp van de programma’s Autocad en Inventor. Daarbij bedenk je oplossingen voor klantspecifieke vraagstukken.

Bekijk vacature

hoofd administratie (32 uur)

Als Hoofd Administratie ben je verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie. Je zorgt ervoor dat alle processen efficiënt worden uitgevoerd en draagt zorg voor een betrouwbare en inzichtelijke financiële administratie.

Bekijk vacature

planner / werkvoorbereider

Als Planner/Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de complete werkvoorbereiding voor onze productieafdeling. Jouw werk is afwisselend, soms hectisch maar vooral ook erg leuk! Om de werkzaamheden voor jouw collega’s uit het productieteam zo makkelijk mogelijk te maken moet er vooraf het een en ander voorbereid worden.

Bekijk vacature